Cautare

657 de rezultate pentru "clinica orthoexclusive 2c specializata in ortodontie si ortopedie dentfaciala" (7.91 secunde)
Compania Omilos Group, cu actionariat inregistrat in insula Cipru, administreaza dezvoltarea a doua centre comerciale de mari dimensiuni pe piata locala, va deschide pe 24 septembrie prima parte a proiectului Era Shopping Park la Iasi.
Animalele din cele 36 de localitati afectate de recentele inundatii, din judetul Salaj, vor fi vaccinate impotriva antraxului, bacteria avand o incidenta mai mare in zone inundabile,unde pot fi transportati sporii care provin din cadavrele animalelor deja bolnave.In regiuni infectate prin spori, bacilul antraxului poate persista in pamant zeci de ani, provocand imbolnaviri numeroase primavara si in anii cu precipitatii abundente.'In toate localitatile afectate de inundatii am dispus vaccinarea animalelor impotriva antraxului, iar dupa curatarea namolului, toate gospodariile vor fi dezinfectate', a declarat, miercuri, Mircea Martin, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Salaj.Conform acestuia, autoritatile locale au contracte cu o firma specializata care, va ridica animalele moarte, pentru incinerare.
Hotelul are 180 de angajati iar conducerea intentioneaza sa mentina deschis hotelul si in extrasezon. "Pentru noi va fi o provocare sa demonstram ca putem functiona la parametri optimi si in extrasezon", a declarat Gelu Enciu, directorul general al hotelului, in cadrul conferintei de presa de ieri, ziua lansarii.
O acuzatie extrem de grava la adresa Bancii Romane de Dezvoltare Sucursala Constanta a fost formulata in cadrul unei scrisori publicata recent pe pagina web www.urbaniulian.ro - site apartinand casei de avocatura Urban Iulian, specializata in asistenta juridica oferita consumatorilor si altor persoane ce se considera nedreptatite, in special in relatia lor cu marile corporatii comerciale.
Dupa ani de negocieri esuate, licitatii amanate sau anulate, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a reusit, pana la urma, sa scape de Santierul Naval si Santierul militar din Mangalia. ... Ulterior, AVAS a confirmat informatia, adaugand ca si Santierul Naval a fost cedat tot unei firme nemtesti.
Comvex Constanta (CMVX) a obtinut in prima jumatate a anului un profit net de 16,89 milioane lei (4,6 milioane euro), cu 89% mai mare decat cel din perioada similara din 2007, pe fondul dublarii cifrei de afaceri, a anuntat, joi, compania.
Aproape toate fabricile de bere din Romania folosesc sisteme de filtrare cu kiselgur, roca sedimentara ce influenteaza calitatea berii, afectandu-i gustul, iar fierul continut de filtru oxideaza produsul, au declarat, pentru "Realitatea TV", specialisti in sisteme de filtrare din industria alimentara.
Asta, deoarece pe lânga o idee buna, se bazeaza pe multa pasiune, implicare si personal specializat.Prin Hansom Afterschool se ofera servicii de dupa scoala pentru copiii din clasele I-IV.
Asta, deoarece pe lânga o idee buna, se bazeaza pe multa pasiune, implicare si personal specializat.Prin Hansom Afterschool se ofera servicii de dupa scoala pentru copiii din clasele I-IV.
Esecurile la privatizare au îngreunat situatia financiara deja precara a multor companii, timp în care acestea au acumulat sute de milioane de lei drept datorii, majoritatea tot catre stat. Actiunile pe care le detine statul în firmele neprivatizate aduc mai mult datorii catre bugete decât avantaje actionarului în cauza.
Graba cu care comisia de fond funciar din Dolj a împartit pamânturile statiunilor de cercetare agricola din jurul Craiovei se explica prin faptul ca, în câteva zile, Legea cercetarii agricole va fi promulgata de presedinte si va începe sa produca efecte.
Graba cu care comisia de fond funciar din Dolj a împartit pamânturile statiunilor de cercetare agricola din jurul Craiovei se explica prin faptul ca, în câteva zile, Legea cercetarii agricole va fi promulgata de presedinte si va începe sa produca efecte.
Grupul Dedeman din Bacau, cu activitati in industria constructiilor si auto, este interesat sa achizitioneze jucatori locali de profil si intentioneaza sa-si extinda reteaua de magazine la nivel national si in afara Romaniei, in estul Europei.
Pentru ca traim într-o societate în care imaginea conteaza, saloanele cosmetice sunt afaceri cu potential. Însa, pentru a transforma o firma mica într-un brand e nevoie de multe idei bune.Wake-up and Make-up SRL (Monique Salon) si-a început activitatea în urma cu doi ani si jumatate.
Compania Praktiker, parte a grupului german cu acelaai nume, va deschide saptamana viitoare, la Piatra Neamt, al 25-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 11,4 milioane de euro.
Romania si Bulgaria prezinta, in acest moment, cele mai mari riscuri economice, intrucat sunt cele mai sarace si mai slab guvernate state din Uniunea Europeana (UE), chiar daca temerile privind o intrare in criza a tarilor Europei de Est par exagerate, potrivit cotidianului britanic The Economist.
Actionand in cadrul Programului Antifrauda, ofiterii Serviciului de Investigarea Fraudelor impreuna cu ofiterii din cadrul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna au efectuat in data de 17 martie a.
Senatorul PD-L Mircea Banias a anuntat ca organizeaza, sambata, o intalnire dedicata comunicarii de solutii adresate intreprinderilor mici si mijlocii din Constanta pentru a sprijini dezvoltarea acestora in cadrul procesului de integrare in Uniunea Europeana.
Conducerea distribuitorului de produse petroliere Oil Terminal (OIL) propune actionarilor un dividend brut de numai 0,0009 lei/actiune din profitul obtinut in 2008, cu mult sub cel distribuit din rezutatul financiar 2007, potrivit convocatorului transmis vineri Bursei de la Bucuresti.
Traficul pe canalele navigabile romanesti se situeaza in graficul prognozat, a aratat, ieri, Ilie Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA (CN ACN) Constanta.
google-analytics.com